Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 12g40kcal3.6g0.9g2.5g3.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g3.8g5.3kcal0.5g0.5g0.1g1.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g86g311kcal24.2g1.7g23.3g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g1245kcal83g9.2g98.6g11.2g
Valittu annoskoko243g622kcal41.5g4.6g49.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna122g311kcal20.8g2.3g24.7g2.8g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723