Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g53g76kcal11.6g0g3.2g0g
Rypsiöljy rainbow1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Parsakaali brokkoli 21g7.4kcal1g0.4g0.1g0.5g
Porkkana 21g6.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Hillosipuli, Rainbow5.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%11g8.4kcal0.3g0.6g0.5g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g14g23kcal1.1g0.7g1.7g0.2g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g2.1g7.6kcal0.3g1.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g304kcal30g12.4g14g3.6g
Valittu annoskoko243g152kcal15g6.2g7g1.8g
Annoskoko puolitettuna122g76kcal7.5g3.1g3.5g0.9g
Arvot/100g100g62kcal6.2g2.6g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143493