Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi45g324kcal0.5g0.5g36g0g
Sokeri 59g238kcal0g58.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g90g523kcal19.7g8.6g45.5g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g2310kcal52.8g135.2g173.2g18.8g
Valittu annoskoko243g1155kcal26.4g67.6g86.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna122g578kcal13.2g33.8g43.3g4.7g
Arvot/100g100g475kcal10.9g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606