Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 71g90kcal15.2g0g3.2g0g
Sipuli kuivattu 2.7g7.3kcal0.3g0.9g0g0.9g
Fenkoli, annos 100g0.7g0.2kcal0g0.1g0g0g
Korianteri, annos 10g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.4g1.3kcal0g0.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g27g7.6kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g68g27kcal1.4g4.6g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow9g34kcal0.6g0.9g3.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g335kcal35.6g16g13.6g4.4g
Valittu annoskoko243g168kcal17.8g8g6.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna122g84kcal8.9g4g3.4g1.1g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521