Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 46g157kcal4.7g32g0.5g1.6g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 31g43kcal3.9g0.1g3g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 14g75kcal0g0g8.4g0g
Kaurajuoma, GoGreen141g56kcal1.4g8.4g1.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g757kcal20g104.8g26.6g4.8g
Valittu annoskoko243g379kcal10g52.4g13.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna122g189kcal5g26.2g6.7g1.2g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526