Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g24g82kcal3g16.3g0.4g0.8g
Atria kevyt jauheliha125g213kcal23.8g0g12.5g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 78g21kcal2.6g2.4g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g681kcal62.8g37.4g29.6g1.6g
Valittu annoskoko243g341kcal31.4g18.7g14.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna122g170kcal15.7g9.4g7.4g0.4g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.7g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147507