Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)62g53kcal3.7g9.4g0g1.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto19g64kcal3.7g0g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 6.2g17kcal0.4g2.7g0.4g0.2g
Leipä, vaaleavarras5g11kcal0.4g2.1g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g346kcal18.2g37.2g13.2g7.6g
Valittu annoskoko243g173kcal9.1g18.6g6.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna122g86kcal4.6g9.3g3.3g1.9g
Arvot/100g100g71kcal3.7g7.7g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150631