Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 75g84kcal15.8g0g2.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Selleri, annos 50g6.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g205kcal32.8g7.2g4.8g2.8g
Valittu annoskoko243g102kcal16.4g3.6g2.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna122g51kcal8.2g1.8g1.2g0.7g
Arvot/100g100g42kcal6.7g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907