Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g88g219kcal14.9g0g17.5g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g25g81kcal3.5g0.1g7.5g0g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g38g13kcal1.7g0.7g0g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g31g19kcal0.3g1.4g1.2g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)31g27kcal0.3g1.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g736kcal42.2g9.8g57g3.2g
Valittu annoskoko243g368kcal21.1g4.9g28.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna122g184kcal10.6g2.5g14.3g0.8g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393