Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g117g150kcal17.4g0g10.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g8.2g22kcal0.6g4g0.4g0.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 29g19kcal0.9g1.4g1g0g
Korppujauho 7.3g27kcal0.8g5.5g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana487g587kcal45.6g23.4g37.6g2.8g
Valittu annoskoko243g293kcal22.8g11.7g18.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna122g147kcal11.4g5.9g9.4g0.7g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422