Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8g12kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g39.9g0.7g2g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g15g79kcal0g0g8.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen51g17kcal1.7g2.5g0g0g
Raparperi, tuore73g23kcal0.5g4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g961kcal18.2g168.8g20.8g6g
Valittu annoskoko243g480kcal9.1g84.4g10.4g3g
Annoskoko puolitettuna122g240kcal4.6g42.2g5.2g1.5g
Arvot/100g100g198kcal3.7g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669