Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä100g110kcal7.8g18g0.5g8g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Palsternakka 25g16kcal0.1g2.9g0.1g1.1g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki25g21kcal0.3g1.1g1.7g0.1g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g582kcal23.4g69.4g21.8g22.4g
Valittu annoskoko243g291kcal11.7g34.7g10.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna122g146kcal5.9g17.4g5.5g5.6g
Arvot/100g100g120kcal4.8g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174