Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 35g37kcal1.4g6.8g0.3g0.6g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 58g60kcal2g10.5g0.6g1.7g
Salaatti, jäävuori tuore29g2.9kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.3g0.5kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä 54g56kcal12.1g0g0.8g0g
Purjosipuli 20g4.7kcal0.4g0.5g0g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g41g14kcal0.1g2.9g0.1g0.7g
Persilja 2.9g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g353kcal32.6g42.2g3.8g7.8g
Valittu annoskoko243g177kcal16.3g21.1g1.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna122g88kcal8.2g10.6g1g2g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211