Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g75g75kcal12.7g0.7g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Paprika keltainen 33g10kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton13g20kcal1g0.5g1.6g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g3.7g30kcal0g0g3.4g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana487g295kcal29.4g8g15.6g1.8g
Valittu annoskoko244g148kcal14.7g4g7.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna122g74kcal7.4g2g3.9g0.5g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152