Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.2g0g0.4g
Lanttu 27g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi89g0kcal0g0g0g0g
Made 38g26kcal5.9g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)18g29kcal0.5g0.5g2.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton5.7g9kcal0.5g0.2g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana487g254kcal16g17.6g12.8g2.2g
Valittu annoskoko244g127kcal8g8.8g6.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna122g64kcal4g4.4g3.2g0.6g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108293