Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 71g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Lanttu 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)10g7.9kcal0.9g1.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g4.6g25kcal0g0g2.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hirvenliha 59g66kcal12.4g0g1.8g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g253kcal27.8g11.6g9.2g4.2g
Valittu annoskoko244g127kcal13.9g5.8g4.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna122g63kcal7g2.9g2.3g1.1g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037