Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 88g280kcal23.4g0g20.9g0g
Maissi jyvät 100g144kcal2.8g25.6g2.4g3.7g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g966kcal60g53g55.2g8g
Valittu annoskoko244g483kcal30g26.5g27.6g4g
Annoskoko puolitettuna122g242kcal15g13.3g13.8g2g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729