Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.2g0.2g6.7g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g37kcal1.8g1.1g2.2g3g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g1725kcal29g216.8g79.8g8.8g
Valittu annoskoko244g862kcal14.5g108.4g39.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna122g431kcal7.3g54.2g20g2.2g
Arvot/100g100g354kcal5.9g44.4g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249