Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g113g821kcal1.1g1.1g90g0g
Sokeri 45g183kcal0g45g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g82kcal0.8g17.9g0.8g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2250g868kcal3.6g183.6g2g33.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g3908kcal11g495.2g185.6g67.4g
Valittu annoskoko2430g1954kcal5.5g247.6g92.8g33.7g
Annoskoko puolitettuna1215g977kcal2.8g123.8g46.4g16.9g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339