Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1127g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g789g473kcal11.8g102.5g0.8g7.1g
Purjosipuli 507g116kcal9.2g12.2g1g10.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g1195kcal43.2g232g3.6g35.8g
Valittu annoskoko2430g597kcal21.6g116g1.8g17.9g
Annoskoko puolitettuna1215g299kcal10.8g58g0.9g9g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162850