Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g200g640kcal36g90.6g15.4g33g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1000g3500kcal140g640g31g55g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g200g620kcal34g108g5.8g26g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g9880kcal420g1677.2g144.4g228g
Valittu annoskoko2430g4940kcal210g838.6g72.2g114g
Annoskoko puolitettuna1215g2470kcal105g419.3g36.1g57g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336910