Suklaabrowniekakku (Iltalehti)

1. Mittaa kattilaan voi ja paloiteltu suklaa (175 g). Sulata miedolla lämmöllä välillä sekoittaen niin, että seos on tasaista ja kiiltävää.

Jäähdytä.

2. Vatkaa sokeri ja kananmunat vaaleaksi vaahdoksi.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos vaahtoon.

3. Lisää myös vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Sekoita taikinaan lopuksi rouhittu suklaa (50 g) ja pähkinät.

Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.

Jäähdytä ja koristele tomusokerilla.

Tarjoile kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 466g3383kcal5.6g1.9g379.2g0g
Tumma suklaa 86% (Marabou)600g3628kcal51.6g113.9g326.8g78g
Sokeri 566g2299kcal0g565.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 173g594kcal17.7g121.3g2.1g6.1g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Macadamianpähkinä, australia, käsittelemätön133g953kcal10.7g12g101.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g22971kcal278.2g1642.6g1705.2g168.4g
Valittu annoskoko2432g11485kcal139.1g821.3g852.6g84.2g
Annoskoko puolitettuna1216g5743kcal69.6g410.7g426.3g42.1g
Arvot/100g100g472kcal5.7g33.8g35.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104571