Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 871g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 23g94kcal0g23.2g0g0g
Hiiva, 50g145g89kcal19g1.6g0.6g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g435g2103kcal106.7g145g125.4g123.6g
Vehnäjauho puolikarkea 943g3236kcal96.1g660.2g11.3g33g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g11043kcal443.6g1660g274.6g313.2g
Valittu annoskoko2432g5522kcal221.8g830g137.3g156.6g
Annoskoko puolitettuna1216g2761kcal110.9g415g68.7g78.3g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453