Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali266g56kcal3.2g9.1g0.5g5.6g
Porkkana 266g87kcal1.7g14.8g0.5g6.8g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Paistijauheliha 10%266g453kcal53.3g0g26.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr15g41kcal1.2g1.4g3.5g0.2g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g260g104kcal4.4g21.3g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g20g15kcal1.5g1.9g0.1g0g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g1762kcal138g141.6g64.4g39g
Valittu annoskoko2432g881kcal69g70.8g32.2g19.5g
Annoskoko puolitettuna1216g441kcal34.5g35.4g16.1g9.8g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712