Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g425g2269kcal20.8g220.9g136g0g
Kananmuna kuoreton 850g1212kcal106.2g2.5g87.1g0g
Sokeri 457g1854kcal0g456.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %319g1737kcal3.2g3.2g191.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 175g601kcal17.9g122.7g2.1g6.1g
Kaakaojauhe, X-tra21g79kcal0.7g17.6g0.4g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g35g187kcal1.7g18.2g11.2g0g
Kananmuna kuoreton 70g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Sokeri 38g153kcal0g37.7g0g0g
Euroshopper margariini 60 %27g145kcal0.3g0.3g15.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Kaakaojauhe, X-tra1.6g5.9kcal0.1g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g16784kcal322.4g1781.8g902.6g13.2g
Valittu annoskoko2432g8392kcal161.2g890.9g451.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna1216g4196kcal80.6g445.5g225.7g3.3g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840