Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1611g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g81g8.1kcal1.2g0g0.5g68.5g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g44g159kcal19.9g17.7g2.7g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale121g73kcal12.1g6g0.4g88.2g
Manteli, jauhettu, n. 1dl564g3394kcal135.9g37.2g304.4g39.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g7267kcal338.2g121.8g616g392.4g
Valittu annoskoko2432g3634kcal169.1g60.9g308g196.2g
Annoskoko puolitettuna1216g1817kcal84.6g30.5g154g98.1g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174