Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g1326g5172kcal79.6g408.4g359.4g180.3g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g133g530kcal0.7g114g6.6g0g
Vesi398g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 45g102kcal0.3g24.3g0g0.4g
Mustikka metsä- 477g210kcal2.4g30.6g2.9g15.8g
Sokeri 53g215kcal0g53g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g12459kcal166g1260.6g737.8g393g
Valittu annoskoko2432g6230kcal83g630.3g368.9g196.5g
Annoskoko puolitettuna1216g3115kcal41.5g315.2g184.5g98.3g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448