Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1592g174kcal8.9g22.3g1.6g11.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 796g1053kcal20.9g25.5g95.5g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g2586kcal59.8g127.8g194.2g22.2g
Valittu annoskoko2432g1293kcal29.9g63.9g97.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna1216g646kcal15g32g48.6g5.6g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021