Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 396g1606kcal0g395.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 279g351kcal30.7g0.7g25.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 227g779kcal23.1g158.9g2.7g7.9g
Vehnälese 23g53kcal3.1g3.6g1g8.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g85kcal0.8g18.5g0.8g0g
Leivinjauhe 12g20kcal0.6g4.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g47kcal0g11.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl233g2095kcal0g0g232.8g0g
Porkkanaraaste 200g698g189kcal4.2g37g1.4g17.5g
Tomusokeri 1dl=60g175g698kcal0g174.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g37kcal0g9.2g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 349g1008kcal38.4g10.5g90.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4872g13934kcal201.8g1648.4g709.4g68.4g
Valittu annoskoko2436g6967kcal100.9g824.2g354.7g34.2g
Annoskoko puolitettuna1218g3484kcal50.5g412.1g177.4g17.1g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696