Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1049g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 600g1328kcal104.9g0g101.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g375g154kcal5.2g30.4g1.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli300g540kcal25.5g6.6g45g0g
Ketsuppi, Felix81g73kcal0.8g17g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Persilja15g1.8kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4872g4284kcal276.2g110.8g304.4g2.4g
Valittu annoskoko2436g2142kcal138.1g55.4g152.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna1218g1071kcal69.1g27.7g76.1g0.6g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674