Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha800g1440kcal144g0g96g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto164g459kcal31.2g0g36.1g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka100g25kcal0.9g4.6g0.4g1.9g
Chili paprika punainen8g3.2kcal0.2g0.7g0g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Tomaattimurska (Euro shopper)1000g300kcal10g40g4g2g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g110g396kcal30.8g2.2g29.7g0g
Ketsuppi, Pirkka60g64kcal0.6g15g0g0.7g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g40g87kcal2.5g9.9g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4872g5999kcal445.8g161g381.4g13.8g
Valittu annoskoko2436g2999kcal222.9g80.5g190.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna1218g1500kcal111.5g40.3g95.4g3.5g
Arvot/100g100g123kcal9.2g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340716