Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1138g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g19g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 88g200kcal11.7g13.5g3.9g32.8g
Vehnäjauho puolikarkea 1138g3906kcal116g796.8g13.7g39.8g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 42g171kcal0g42g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4872g8552kcal255.4g1704.6g35.2g145.2g
Valittu annoskoko2436g4276kcal127.7g852.3g17.6g72.6g
Annoskoko puolitettuna1218g2138kcal63.9g426.2g8.8g36.3g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248