Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1874g1572kcal342g0g20.6g0g
Pekoni rasvainen 262g986kcal31.5g0g97.1g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g19g1.9kcal0.3g0g0.1g15.9g
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.8g0.6g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4872g5753kcal801g8.4g278g34.4g
Valittu annoskoko2436g2877kcal400.5g4.2g139g17.2g
Annoskoko puolitettuna1218g1438kcal200.3g2.1g69.5g8.6g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900