Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Punaherukka 200g113kcal2.9g15g0.8g10g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%400g240kcal12.8g28.4g8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 250g1343kcal2.3g1.8g150g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g740g622kcal8.1g135.4g3g13.3g
Fariinisokeri140g568kcal0g139.9g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl60g347kcal12.7g3.2g30.3g7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)390g1248kcal53.8g226.2g12.5g48.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4876g9663kcal239g1124.4g452.4g158.2g
Valittu annoskoko2438g4832kcal119.5g562.2g226.2g79.1g
Annoskoko puolitettuna1219g2416kcal59.8g281.1g113.1g39.6g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218