Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen30g10kcal1g1.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g25g100kcal0g25g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g30g19kcal1g0.1g7.5g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g9g29kcal0.7g4.9g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g1307kcal11.4g72g121.2g0.4g
Valittu annoskoko244g654kcal5.7g36g60.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna122g327kcal2.9g18g30.3g0.1g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.8g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761