Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g45g159kcal6g30.9g1.1g1.7g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma40g48kcal1.3g1.8g4g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl10g90kcal0g0g10g0g
Maitorahka, milbona (500g)50g34kcal6.1g1.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)1.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)20g9kcal0.6g1g0.3g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g50g27kcal0.2g6.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g822kcal34.6g88.6g35.8g3.4g
Valittu annoskoko244g411kcal17.3g44.3g17.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna122g206kcal8.7g22.2g9g0.9g
Arvot/100g100g168kcal7.1g18.1g7.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276