Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 5.6g17kcal0g4.2g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g47g28kcal0.5g2.1g1.9g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Parsa 188g29kcal2.4g2.3g0.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g173kcal6.6g18.4g6.6g5.8g
Valittu annoskoko244g87kcal3.3g9.2g3.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna122g43kcal1.7g4.6g1.7g1.5g
Arvot/100g100g36kcal1.4g3.8g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894