Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 145g26kcal0.8g3.6g0.6g1g
Hasselpähkinä 13g81kcal1.8g0.4g7.6g2.2g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g10g31kcal5g2.7g0g1.5g
Punainen linssi risenta 500g=6dl13g41kcal3.3g6.7g0.1g1.2g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g64g103kcal1g0.6g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g561kcal23.8g28g38.4g11.8g
Valittu annoskoko244g281kcal11.9g14g19.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna122g140kcal6g7g9.6g3g
Arvot/100g100g115kcal4.9g5.7g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994