Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g7.4g26kcal0.4g5.7g0.1g0.1g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 88g34kcal0.9g6g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Basilika, tuore 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss6.6g22kcal1.4g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g352kcal24.2g28.4g14.6g4.8g
Valittu annoskoko244g176kcal12.1g14.2g7.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna122g88kcal6.1g7.1g3.7g1.2g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796