Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 9g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g8.4g30kcal0.3g6.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g88kcal2.6g18g0.2g2g
Valittu annoskoko244g44kcal1.3g9g0.1g1g
Annoskoko puolitettuna122g22kcal0.7g4.5g0.1g0.5g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258