Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 8.7g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g8.7g2.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Maa-artisokka 35g16kcal0.2g2.9g0.1g1.4g
Lehtiselleri 6.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g6.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Vesi149g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 22g21kcal0.7g4.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g125kcal2.8g17.8g3.8g4.8g
Valittu annoskoko244g63kcal1.4g8.9g1.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna122g31kcal0.7g4.5g1g1.2g
Arvot/100g100g26kcal0.6g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404