Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 87g106kcal18.6g0g3.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika vihreä 37g7.9kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi15g13kcal0.7g2.4g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%44g26kcal0.5g1.2g2.2g0g
Smetana, Valio, hyla22g85kcal0.4g0.5g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g502kcal41.8g13.8g30.4g2.8g
Valittu annoskoko244g251kcal20.9g6.9g15.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna122g126kcal10.5g3.5g7.6g0.7g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.8g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162