Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g175g252kcal38.5g0g10.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g31g38kcal0.7g1.5g3.1g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g31g34kcal0.7g1.3g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana489g724kcal80.2g6.8g40.8g0.8g
Valittu annoskoko244g362kcal40.1g3.4g20.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna122g181kcal20.1g1.7g10.2g0.2g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691