Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g187g64kcal0.4g13.3g0.6g3.4g
Voi, normaalisuolainen (Valio)19g135kcal0.1g0.1g15g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kaurahiutale 23g84kcal3.3g12.8g1.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana489g695kcal7.6g84.2g34.4g11.2g
Valittu annoskoko245g347kcal3.8g42.1g17.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna122g174kcal1.9g21.1g8.6g2.8g
Arvot/100g100g142kcal1.6g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408