Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Parsakaali brokkoli 57g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka42g4.7kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Kiinankaali 42g8.3kcal0.6g0.9g0.1g0.4g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g4.5g8.1kcal0.1g1.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana489g116kcal8.6g15.4g1g7.4g
Valittu annoskoko245g58kcal4.3g7.7g0.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna122g29kcal2.2g3.9g0.3g1.9g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.1g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703