Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g63g84kcal10.6g0.3g4.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g26g92kcal1.9g21g0.2g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow25g20kcal1g3.2g0.2g0.8g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g3.1g0.8kcal0g0.3g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.2g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana489g662kcal28.6g53g37g1.8g
Valittu annoskoko244g331kcal14.3g26.5g18.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna122g166kcal7.2g13.3g9.3g0.5g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.8g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524