Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g88g306kcal11.4g60.4g2.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 23g44kcal6.3g0g2.1g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]23g28kcal2.8g0.5g1.6g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g13g49kcal4.1g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Polar-juusto 15%13g33kcal3.9g0g1.9g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g5.6g7.7kcal0g1.8g0g0g
Sinappi 4g5.3kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana489g1069kcal62.6g138.6g29g0.6g
Valittu annoskoko245g534kcal31.3g69.3g14.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna122g267kcal15.7g34.7g7.3g0.2g
Arvot/100g100g219kcal12.8g28.3g5.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547