Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g257kcal12.8g19.3g14g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g60g160kcal5.1g30.7g0.6g8g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)80g160kcal0g38.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 300g377kcal33g0.8g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g6684kcal639.4g201g364g21.4g
Valittu annoskoko2440g3342kcal319.7g100.5g182g10.7g
Annoskoko puolitettuna1220g1671kcal159.9g50.3g91g5.4g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905