Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g752g752kcal127.8g7.5g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Paprika keltainen 326g98kcal3.1g16.6g0.7g6.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl25g63kcal3g0.4g5.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton125g200kcal10g5g16.3g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g38g302kcal0g0g33.8g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g2958kcal295.4g80.4g158.6g18.6g
Valittu annoskoko2440g1479kcal147.7g40.2g79.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna1220g740kcal73.9g20.1g39.7g4.7g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152