Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl25g220kcal0g0g25g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)400g536kcal79.9g0g24g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g167g416kcal23.3g5.7g33.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto100g280kcal19g0g22g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g833g341kcal11.7g67.5g2.5g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g500g325kcal8g74.9g0.5g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g416g625kcal6.7g14.6g62.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g5485kcal297.2g325.4g339.6g0g
Valittu annoskoko2440g2742kcal148.6g162.7g169.8g0g
Annoskoko puolitettuna1220g1371kcal74.3g81.4g84.9g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267